23 December

Status: Alle gaverne er købt! Pengene og tiden slap op, da jeg stadigvæk manglede at købe gaver til et par stykker, men supermom (altså ikke mig haha, nej MIN mor) reddede endnu engang dagen og mig.. Og julen 🙂

Jeg har i dag været til før jul-jul, hos eks-svigerfamilien. Både Otto og jeg er HELT færdige. Han ligger i sin seng og gurgler og jeg ligger i stuen og spiser…chokolade … og nogle af de havregrynskugler jeg har lavet til juleaften (jaja, overskudsbarometeret er så småt på vej op i det grønne)
Hvis jeg ikke når det i morgen vil jeg da lige ønske jer alle en dejlig jul … Med gaver, gran og sovs på 🙂 Og kærlighed … masser af det !
GLÆDELIG JUL !
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *