1. December

Så blev det december og jeg er allerede i fuld gang med mine julegaveindkøb. Jeg har sågar været så tjekket at lave en liste over hvem der skal have hvad. Jeg er spændt på om jeg kommer til at følge den, listen altså.
Jeg elsker at skrive lister, indkøbslister, ønskelister, to-do lister und so weiter. Men jeg følger dem sjældent. Tag nu for eksempel min indkøbsliste, den består som oftest af frugt, mælk, brød etc. Listen glemmer jeg for det meste på køkkenbordet og kommer derfor altid hjem med alt muligt som ikke stod på min liste (kage).
Nå, men det skal slet ikke handle om lister. Men om julegaver, det er altså besluttet hvad folk skal have, så er der bare det der med indpakningen. Jeg vil så gerne være overskudsagtig og krea, med limstift, silkepapir, glitterpenne og jeg skal komme efter dig. MEN det ender altid med at jeg iler i notre dame d. 23 december og køber for 400,- blandede gaveæsker. Tadaah! I år vil jeg være i god tid og finde en masse fine æsker før d. 23 (links til gode netshops modtages med kyshånd, jeg kommer ikke så meget ud 😉 ).
I det hele taget føler jeg mig utrolig struktureret for første gang i… nååhja nogensinde.

Nu er det jo kun d. 1 og der er rigelig tid til at messe up, men so far so good… December kom an !

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *