Rødvin, kærlighed og honningsnitter

I går havde jeg besøg af en god kollega og ven, han er en af de slags mænd som går fra kvinde til kvinde (det ved jeg da jeg for mange år siden var en af kvinderne, men det er en længere historie). Vi drak vin til sent ud på aftenen og snakkede om kærlighed, forhold og forventninger. Da han var gået sad jeg i mørket og nød stilheden, en masse spørgsmål og tanker dukkede op, finder jeg nogensinde kærlighed igen, altså forelskelse på den der rundtossede sindssyge “jeg dør uden dig” måde. Jeg har kun prøvet det een gang og det var med Otto’s far – og det gik jo rigtig godt hø hø!
Bliver jeg nogensinde klar til at åbne op og lukke en mand ind i min verden, og tør jeg overhovedet?! Jeg har i den grad brændt nallerne på det der kærlighed, og kan den slags ar på sjælen hele, eller er jeg arret for life?!

I dag ser jeg lidt lysere på det, måske er det fordi at rødvinsbuzzen er ovre og ikke mindst fordi at verdens smukkeste dreng ligger og pludrer på gulvet, mens jeg drikker kaffe og spiser honningsnitter. Who knows. Konklusionen må være at jeg allerede har fundet manden i mit liv, (hell! Jeg har selv lavet ham) Og hvis der en dag kommer et dejligt og ordentligt mandfolk og slår benene væk under mig, tager vi det med og så er han mere end velkommen i vores kærlighedsboble.
<3

1 svar
  1. Alice says:

    Faldt over din blog for nogle uger siden og er allerede meget hooked! Er derfor ved at læse dine gamle indlæg igennem også, og ville lige kommentere på den her (aner ikke om du overhovedet ser det, når det er et flere år gammelt indlæg?!). Anyway, synes virkelig det er nogle fine og meget velkendte overvejelser, du gør dig! Og jeg får lyst til at få børn af at læse din blog!! Det er ret vildt, da det længe har været min største frygt lige pludselig at skulle blive gravid… Har endda mareridt om det ind i mellem. Så tak fordi du gør det langt mindre skræmmende:) Og en vældig, vældig fin blog, du har dig! Den er faktisk allerede blevet min yndlings.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *